Werving & Selectie

Een positie op management- of directieniveau vertrouw je niet aan een willekeurig bureau toe. Wel aan een partner met kennis én jarenlange ervaring binnen executive search.

Wij werken intensief samen met Vaes & Linthorst Management Matching t.b.v. werving & selectie op executive niveau.

Het invullen van een positie op management- of directieniveau binnen jouw organisatie vraagt om kennis en kunde die is opgedaan vanuit levenservaring, niet vanuit boeken. Alleen vanuit levenservaring bouw je diplomatie en integriteit op. En daarvanuit word je een gesprekspartner die kritische vragen durft te stellen, ook aan kandidaten op c-level- en directieniveau. Geboren in 1969 (Pascal Vaes) en 1965 (Evert Linthorst) beide partners/eigenaren van Vaes & Linthorst Management Matching zit het met die levenservaring wel goed. In het vakgebied van recruitment brengen zij samen bovendien ruim 25 jaar ervaring mee.

Meer weten over onze werkwijze?

Daar bovenop faciliteert Teamontwikkeling Specialist o.a. met ruim 35 jaar ervaring in het HR vak, in het verkrijgen van inzichten in Waarden-, Drijfveren- & Energieniveaus. Door het inzetten van de Waarden-, Drijfveren- en EnergieScan gaan we van nature bepaald gedrag, dat morgen in de organisatie zichtbaar is, duiden, toetsen en matchen op de beoogde functie(s). Dit zowel bij zittende (directie) teamleden als bij een nog te werven directie-/teamlid. Dit geeft veel meer diepgang in onze gesprekken en betaalt zich terug naar wederzijdse inzichten die optimaal recht doen aan onze doelstelling om écht de juiste man/vrouw op de juiste plek binnen een organisatie te plaatsen. Tevens levert deze scan direct inzichten op voor het gehele team waardoor we kunnen zien waar de leden optimaal in hun kracht staan en waar juist niet. Hierdoor kan de samenwerking vanaf dag een optimaal worden ingericht.

Naar onze vacatures?