Als (startend) leidinggevende/leider ben je trots op jouw carrière stap of positie.

Als (startend) leidinggevende ben je trots op jouw carrière stap. En terecht! Maar……er komen ook vele vragen en onzekerheden op je af. Leidinggeven, hoe doe ik dat? Hoe haal ik het beste uit mijn team, waardoor het een hecht team wordt dat net zo ambitieus wil knallen als ik?

Hoe ga ik om met onverwachte gebeurtenissen waar ik op een juiste manier op moet reageren? En hoe bedenk ik zo’n strategisch plan of visie waar ik in het MT mee voor de dag kan komen?

Referenties bekijken

Je wil graag leidinggeven op een manier die jou geen moeite kost, die als van nature uit jezelf komt. Dan helpt het om je bewust te zijn van je eigen, Waarden-, Drijfveren & Energieniveaus én die van je teamgenoten. Je wil gemakkelijk kunnen schakelen tussen verschillende leiderschaps- en communicatiestijlen om je doel te bereiken.

Het programma (Startend) Leidinggevende op ons motorjacht leert je hoe je situationeel leiding geeft, effectief communiceert en feedback geeft, dus hoe je het leidinggeven echt in je vingers kunt krijgen. Hoe luister ik effectief en krijg ik vertrouwen van mijn teamgenoten? Dit programma geeft je een volledig inzicht in jouw eigen leiderschapsstijl en de impact daarvan op jouw team en het MT.

Op onze motorboot ervaar jij letterlijk hoe jouw leiderschap nu in elkaar steekt. Met prikkelende opdrachten laat ik je letterlijk voelen en zien hoe jij aan het roer staat. Aan het einde van de dag ga je met een schat aan (theoretische) kennis en praktische ervaringen weer van boord. Alles wat je op de boot hebt geleerd pas je de volgende ochtend direct toe in jouw team.

Om je zelfkennis te vergroten doe je voorafgaand aan deze dag de MMI-Scan. De uitkomst is het inzicht gevende MMI profiel met ieders persoonlijke Waarden, Drijfveren & Energieniveaus en bespreken we vooraf samen. Vervolgens sta je stevig in de startblokken voor deze inspirerende en leerzame dag. Tot 3 maanden na de intensieve bootsessie kan je me bellen voor telefonische ondersteuning bij jouw dilemma’s en vragen als leidinggevende.

Voorafgaand aan de bootsessie maken we persoonlijk kennis en bespreken we de uitslag van de MMI Scan tijdens een individuele sessie, maximaal een dagdeel. Ik kom daarvoor graag naar jou toe.

We vertrekken op de geplande dag altijd in een, een op een setting. Eenmaal ingeschreven en na betaling van de factuur is absolute garantie voor doorgang. Deze dag is inclusief koffie, thee, fris, uitgebreide lunch en overige faciliteiten aan boord. We gaan om 08.30 uur aan boord en uiterlijk rond 17.30 uur keren we weer huiswaarts, ruim twee dagdelen. De opstap locatie is in Stevensweert. De eerste 6 modules zijn als basis bij deze dag inbegrepen. Maatwerk naar behoefte op aanvraag. De overige modules passen, indien gewenst in een optioneel vervolgtraject, volledig afgestemd op jouw doelen. Maatwerk dus.

Geef jou keuze aan in onderstaand contactformulier en jouw dag ligt direct vast.

 

Eerst nog meer weten

Deelname voor € 949,= excl. btw per persoon.

 • Donderdag 25 april 2024: Vol
 • Vrijdag 3 mei 2024: Vol
 • Vrijdag 17 mei 2024: Vervallen
 • Vrijdag 24 mei 2024: Vol
 • Vrijdag 31 mei 2024: Vervallen
 • Vrijdag 7 juni 2024: Vol
 • Vrijdag 14 juni 2024: Vol

 

 • Vrijdag 21 juni 2024: Vervallen
 • Vrijdag 28 juni 2024
 • Vrijdag 5 juli 2024
 • Vrijdag 12 juli 2024
 • Vrijdag 6 september 2024
 • Vrijdag 13 september 2024: Vol
 • Vrijdag 20 september 2024
 • Vrijdag 27 september 2024

Ook als topmanager, directeur, bestuurder of ondernemer is ontwikkeling op inhoudelijk en met name persoonlijk vlak een must om de top te behalen of om aan de top te blijven. Als onafhankelijk begeleider, vertrouwenspersoon en strategisch sparringspartner neem ik tevens de organisatiecontext hierin mee. Op deze manier vul je op unieke wijze jouw leiderschapsrol in en bepaal je (mede) de koers van de organisatie. Je wordt gezien als beslisser, inspirator en aanspreekpunt van moeilijke vraagstukken binnen de organisatie waar je verantwoordelijk voor bent. Vraagstukken als “work-life balance” of hoe hou ik de juiste verbinding met mijn organisatie, maar ook eenzaamheid (“ik kan niet alles delen met mijn MT”) zijn erg vaak actuele behoeftes.

Met een executive en maatwerk begeleidingstraject van Teamontwikkeling Specialist krijg je o.a. inzicht in jouw persoonlijkheid en de voor jou passende leiderschapsstijl. We helpen je persoonlijk en/of jouw team in de doorontwikkeling.

Leiders die het verschil willen maken, sterken wij in hun persoonlijk en Dienend Leiderschap met de meest fundamentele inzichten.

Onze overtuiging is het dat Dienend Leiderschap al lang de toekomst had moeten zijn, maar zeker de toekomst is. Wij hebben uitgebreide modules m.b.t. Dienend Leiderschap, leren, durven, doen. Inzicht zonder actie is zinloos! Absoluut een reis naar meer vreugde in het vak van leider en leiderschap. Leidinggeven is een vak!

Een CV zegt veel over het “wat”.

Wat heeft iemand gedaan? Wat waren de opleidingen die iemand heeft genoten? Waar heeft iemand zijn werkzame leven doorgebracht? Welke ervaring heeft iemand opgebouwd? Waar was iemand verantwoordelijk voor? Dit zegt allemaal niet zo heel veel meer in deze tijd.

 

Een LeiderschapsKompas zegt veel over “wie”.

Uit welke onderdelen is een LeiderschapsKompas opgebouwd?

 • Wat is mijn persoonlijke-/ leiderschapsmissie?
 • Waar excelleer ik in?
 • Wat zijn mijn kernwaarden?
 • Wat zijn mijn werkwaarden?
 • Wat zijn mijn beperkende overtuigingen
 • Wat is mijn gedrag, congruent aan mijn missie?
 • Welke oneliner/slogan past het beste bij mij?
 • Mijn persoonlijke Waarden & Drijfverenprofiel.

Wij begeleiden leidinggevenden, leiders, naar een persoonlijk LeiderschapsKompas. Een zeer waardevol document dat altijd in beweging is. Twee maal per jaar reviewen en daar waar nodig bijschaven om het up to date te houden. Dit laatste kun je prima zelf.

Met een LeiderschapsKompas kun jij jezelf tevens heel goed meten aan integer handelen, zowel privé als in de werkcontext. Wetenschappelijk onderzocht door de Universiteit van Rotterdam.

  Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact.