Individuele sessies referenties

Reflectie in één dag bootsessie.
Ik heb een fantastische dag gehad. De combinatie van het besturen van de boot en de koppelingen die vanuit daar gemaakt werden naar leidinggeven ‘in het algemeen’ vond ik zeer waardevol. Daarnaast heb ik een heel fijn, open gesprek gehad; de hele dag. Daarnaast heb ik duidelijke inzichten gekregen in mijn huidige manier van leidinggeven, maar juist ook in de manier waarop ik op dit moment door mijn leven ga. Enorm waardevol! Waarvoor nogmaals mijn grote dank! Algemene tevredenheidsscore: 9

HM (Operationeel Manager)

Bedankt voor het toesturen van de laatste module. Wat mij betreft een prima afsluiting van een mooi en zinvol traject.

 

Zoals gezegd ben ik gestart met enige terughoudendheid; is dit wel nodig? Volgens mij moeten juist andere mensen binnen XYX met een coach in gesprek?!

Nu kan ik stellig zeggen, dat ik het niet had willen missen. Het heeft mij veel gebracht, niet alleen op leiderschapsontwikkeling (voor ieder beginnend leidinggevende aan te raden!), maar met name voor mijn persoonlijke groei als mens. Ik weet veel beter wie ik ben, wat ik wil en dus ook zoek in een volgende (ontwikkel)stap. Nooit gedacht dat ik tegen mijzelf, maar ook directe collega’s en directeuren, zou durven te vertellen dat ik binnen nu en 2 jaar een nieuwe uitdaging zoek/nodig heb.

Met het geloof in mijzelf, in mijn eigen kunnen en een gezonde dosis zelfvertrouwen kijk ik niet meer met angst, maar steeds meer met plezier naar mijn verdere toekomststappen.

Ik ben nog geen MT lid! Vanuit ego zou dit de logische stap zijn (meer geld, auto van de zaak, enz..), maar nu weet ik dat ik juist pas in de rol van teamleider. Ik ben een teamspeler, een verbinder die makkelijk beweegt in en tussen teams. Ik spar graag mee op strategisch niveau, maar krijg geen energie om hier dagdagelijks mee bezig te zijn. Ik heb een richting te pakken, wie weet wat dit over 5 jaar geeft, maar voor nu ben ik bewust van wat ik wil en kan……en dat voelt lekker J.

Ronald, ik wil je oprecht bedanken voor jouw ondersteuning, begeleiding en oprechte feedback. Niet altijd makkelijk, vaak confronterend, maar ik heb stappen gezet en een forse drempel genomen! Dank daarvoor!

Ik blijf aan de slag met het ontwikkelen van mijn leidinggevende capaciteiten. De basis is er, nu blijven toepassen!

Veel succes, plezier en gezondheid gewenst voor de toekomst! We gaan ons zeker weer spreken.

SE (Teamleider sales binnendienst)

Ronald heeft mij op een prettige manier een spiegel voorgehouden. Hiermee heeft hij mij voldoende handvaten geven om stappen te maken in mijn loopbaan.

ML (Subsidie adviseur)

Ik ben het coachtraject uit eigen beweging gestart en via een collega bij Ronald terecht gekomen. De eerste kennismaking is natuurlijk een aftasting, maar al vrij snel had ik het gevoel dat ik mijzelf mocht en kon zijn. De tijd die werd genomen in de gesprekken vond ik ruim, waardoor ik ook geen gevoel had van tijdsdruk. Dit heb ik voorheen bij andere gesprekken/coaches (1 of 1,5 uur) wel zo ervaren en dat bracht ook beperkingen met zich mee. Daarmee is er veel vrijheid ontstaan in de gesprekken. Ook bepaalde ik zelf het tempo waarmee de volgende sessie werd ingepland. Erg fijn om op deze manier dit coaching traject mee te maken. Ronald is erg bekwaam in zijn vak en kan de juiste snaren raken. We hebben ook gewerkt aan een leiderschapsstatuut (persoonlijke- en leidersidentiteit) dat ik zeker in de toekomst verder ga onderhouden en dit zal tevens voor altijd een herinnering zijn aan deze waardevolle periode. Hartelijk bedankt, Ronald

KI (Commercieel Manager)

Reflectie in één dag bootsessie.

Een dag volledig afgestemd op mijn persoonlijke voorkeuren/situatie waardoor alle belangrijke zaken aan bod zijn gekomen.
Zeer goed! Tevredenheidsscore: 10

Laurens (Algemeen Directeur)

“……met mij gaat het goed en ik geniet nog steeds elke dag van mijn werk, de energie van de onderneming en de manier van samenwerken. Ik heb in de eerste 6 maanden nog niets ervaren van wat ik niet leuk vond. Ik ben je nog steeds ontzettend dankbaar voor jouw coaching en de manier waarop je mij tot inzicht hebt laten komen. Rekening houdend met het feit dat ik vrij eigenwijs ben, niet de gemakkelijkste persoon ben om mee te werken, en ook zeker niet om te coachen, denk ik, heeft jouw manier van aanpak bijzonder goed gewerkt….”.

TM MSc Manager Internal Control